Policija v svoje vrste vabi nove sodelavce.

Slovenska policija vabi k sklenitvi delovnega razmerja in vpisu na izobraževanje v višješolski študijski program Policist. Kot so zapisali na spletni strani policije, gre za zahtevno in odgovorno, a tudi lepo in pomembno delo. 

Brez terenskega dela, dela ponoči, ob nedeljah in praznikih – tako v lepem kot slabem vremenu – in večjih psihičnih oziroma fizičnih obremenitev zagotovo ne bo šlo. Toda če bi radi prispevali k varnosti svojega okolja, hkrati pa si želite dinamičnega in zanimivega delovnika, je to morda prava izbira za vas.

Če ste zdravi, v dobri telesni pripravljenosti in izpolnjujete vse formalne pogoje, ste v vrstah policije dobrodošli. Zainteresirani kandidati lahko vlogo za zaposlitev in ostale izpolnjene obrazce pošljejo najkasneje do 8. marca, razpis in vse dodatne informacije pa najdete tukaj .

Treba se bo izkazati

Kandidati, ki izpolnjujejo vse pogoje, bodo uvrščeni v izbirni postopek, znotraj katerega bodo morali opraviti:

  • preizkus telesnih zmogljivosti
  • psihološki in zdravniški pregled
  • razgovor z izbirno komisijo
  • varnostno preverjanje

Z izbranimi kandidati bo nato sklenjena pogodba o zaposlitvi v Generalni policijski upravi, Policijski akademiji, Višji policijski šoli. 

Gre za pogodbo za določen čas, za čas trajanja izobraževalnega procesa, torej od 1. oktobra letos. Po uspešno zaključenem izobraževanju pa bo s kandidati predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas.

Sicer pa bodo dodatne informacije na voljo tudi v sklopu informativnega dne v Policijski akademiji, prihodnji petek ob 10. uri in naslednji dan ob 10. uri.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice