Vir: Velenjcan.si
24-letni Velenjčan Bil Šinkovec se spopada s hodgkinovim limfomom. Ozdravel bi lahko z gersonovo terapijo, s katero bi moral pričeti čimprej, a žal nima dovolj denarja.

Potrebuje 8000 evrov

Bil Šinkovec se že od svojega 12. leta bori s hodgkinovim limfomom oziroma rakom mladih. Za ozdravitev bi moral čimprej na terapijo v Budimpešto, vendar sam žal nima dobrih 8000 evrov, kolikor bi za to bilo potrebno odšteti, poroča Velenjcan.si.

Je pravi borec, živi zdravo in vedno išče nove celostne pristope k bolezni, a zaradi komplikacij, ki so se odvile v tej dolgoletni bitki za ozdravitev, ga je enaka bolezen že večkrat obiskala.

Novi načrt zdravljenja

Bil je s pomočjo novih zdravniških posvetov pripravil tudi novi načrt zdravljenja. Ozdravel bi lahko z gersonovo terapijo, za katero je bil izbran kot primeren kandidat v Budimpešti na Madžarskem, a zanjo nima dovolj finančnih sredstev. 

Skupaj ga lahko rešimo

Vsi, ki želite pomagati Bilu Šinkovcu iz Velenja, lahko denarno pomoč nakažete na transakcijski račun Sklada Ivana Krambergerja št. SI56 02922-0019831742 s pripisom za Bila, sklicna številka 7226.

Odslej lahko pomagate tudi s SMS-donacijami. Pošljite SMS na 1919: z vpisano ključno besedo KRAMBERGER boste prispevali 1 evro, z vpisano ključno besedo KRAMBERGER5 pa 5 evrov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice