Želite prispevati k varnosti v svojem okolju? Si želite dinamičnega, zanimivega, nikoli dolgočasnega delovnika? Prijavite se in se zaposlite v policiji! K sodelovanju namreč vabijo večje število kandidatov za policiste - nadzornike državne meje.

Samo še do konca julija slovenska policija sprejema vloge za kandidate za policiste - nadzornike državne meje. Zahtevani pogoji so srednja splošna ali strokovna izobrazba (V. stopnja), državljanstvo Slovenije in stalno prebivališče v Evropski uniji, veljavno vozniško dovoljenje B-kategorije ter ustrezen psihofizične sposobnosti.

Kandidati, ki bodo uspešno opravili izbirni postopek, bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi predvidoma v prvi polovici januarja 2019. Po uspešno zaključenem usposabljanju se bo delo predvidoma opravljalo na območju policijskih uprav Koper, Novo mesto, Kranj, Maribor in Ljubljana.

Izbrani kandidati bodo najprej sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas (za čas 6-mesečnega usposabljanja), po uspešno zaključenem usposabljanju pa bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, in sicer za opravljanje nalog varovanja schengenske meje in varovanja objektov. Več informacij o razpisu je na voljo na tej povezavi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice