Slika je simbolična.
Izdano je opozorilo zaradi povečane možnosti nastanka požarov na prostem in v naravnem okolju v večjem delu države.

V zadnjih dneh se je zaradi toplega in suhega vremena začela povečevati možnost nastanka požarov na prostem in v naravnem okolju v večjem delu države. 

Podobno vreme se bo še nadaljevalo, zato v prihodnjih dneh pri uporabi ognja na prostem in v naravnem okolju na Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje svetujejo previdnost, zlasti pri kmetijskih opravilih.

Kakšno bo vreme v prihodnjih dneh?

Vremenoslovci za danes napovedujejo večinoma jasno vreme, burja na Primorskem bo čez dan ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 15, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.

V sredo bo večinoma jasno, popoldne bo na severu nekaj visoke koprenaste oblačnosti. Najnižje jutranje temperature bodo od minus šest do minus dve, ob morju okoli tri, najvišje dnevne od 13 do 18 stopoinj Celzija.

V četrtek bo še večinoma sončno, predvsem v hribovitih krajih na zahodu pa se bo oblačnost povečala. Zapihal bo jugozahodni veter.

V petek se bo postopoma pooblačilo, padavine se bodo sredi dneva in popoldne od severa razširile nad večji del Slovenije. Meja sneženja se bo spuščala.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice