Po metodi javnega zbiranja ponudb ministrstvo za notranje zadeve prodaja službeno psičko in konja.

Ministrstvo za notranje zadeve je objavilo javno zbiranje ponudb za službeno psičko z imenom Nuba in službenega konja, ki sliši na ime Linux

  • Službena psička z imenom Nuba je pasme nemški ovčar, poležena 14. 4. 2019, izhodiščna cena je 800 evrov,
  • Službeni konj z imenom Linux, slovenske toplokrvne pasme, skoten 27. 2. 2011, moški - kastrat, izhodiščna cena je 1500 evrov.

Konj zaradi zdravstvenih razlogov ni primeren za delo pod sedlom, v vpregi in za šport. Lahko dela največ 30 minut dnevno pod lahkim jahačem in ne več kot trikrat tedensko. Veterinarska kontrola je potrebna ob vsakem poslabšanju zdravstvenega stanja oziroma vsakih šest mesecev.

Konj zaradi zdravstvenega stanja ne trpi, se pa lahko trpljenje pojavi ob neprimerni preveliki obremenitvi konja pod sedlom.

Podpisane ponudbe z obveznimi prilogami oddate do 27. julija 2020 do 12. ure na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana. Več o zbiranju ponudb si lahko preberete na naslednji povezavi. 

Javno odpiranje ponudb bo potekalo 28. julija 2020 ob 9. uri na Ministrstvu za notranje zadeve, Štefanova ulica 2, Ljubljana.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice