Serviserji in skrb za varnost strank sta v vodilnem podjetju na področju popravil in zamenjav avtomobilskih stekel vedno na prvem mestu.

Carglass® je vodilno svetovno in slovensko podjetje na področju popravil in zamenjav stekel na vseh vozilih. Samo v Sloveniji nam vsako leto zaupa približno 20 voznikov. Statistika je še bolj zanimiva, ko vanjo vključimo preostalih 35 držav, v katerih smo prisotni. Carglass® je namreč del skupine Belron®, znotraj katere pomagamo več kot 18 milijonom voznikov letno.

To pomeni, da v povprečju vsake tri sekunde nekje na svetu popravimo ali zamenjamo steklo na vozilu. V to statistiko pa je vklučena tudi poslovalnica na Rajšpovi 22 na Ptuju in mobilne enote, ki vaše težave s poškodovanimi avtomobilskimi stekli rešujejo pri vas doma ali v službi.

Serviserji so naši junaki

Naši serviserji delajo po najvišjih standardih kakovosti in varnosti, ki so znotraj skupine strogo postavljeni, upoštevani in preverjani. Serviserji so zato naši junaki in prizadevamo si omogočiti neprekinjeno nadgradnjo njihovega znanja. Tako nas je prepoznal tudi IMI (Inštitut avtomobilske industrije), ki je vodilna neodvisna organizacija odličnosti za učenje in razvoj na področju avtomobilizma. Vsi naši serviserji so uspešno prestali preverjanje in prejeli njihov certifikat.

Z lastnim razvojnim centrom od hitrih popravil do kalibracij kamer

Vir našega znanja in inovativnih orodij je razvojni center Belron Technical. Naše procese so izboljšali do te mere, da s popravilom poškodovanemu steklu povrnemo popolno trdnost le v pol ure, za menjavo vetrobranskega stekla pa potrebujemo samo uro in pol. A poškodovano steklo danes zahteva več, kot le menjavo.

Tako smo prvi na našem področju po menjavi pričeli tudi s ponovno kalibracijo kamer, ki se nahajajo v vetrobranskih steklih vozil. Slednje je najpomembnejši postopek po menjavi, saj zagotavlja varno vožnjo in nemoteno delovanje vseh asistenčnih in varnostnih sistemov, na katere se pri vožnji zanašate. Najboljša orodja in znanje nam nenazadnje omogočajo, da za vse storitve nudimo neomejeno garancijo.

Z nami do hitre in enostavne rešitve

Z enim klicem na 082 804 846 prijavite škodo poškodovanega stekla, mi pa uredimo vse potrebno z vašo zavarovalnico in opravimo cenitev škode. Sodelujemo z večino zavarovalnic. Uredimo tudi nadomestno vinjeto, ki ob menjavi ostane na poškodovanem steklu. Prijazni glasovi našega klicnega centra so na voljo za vsakršna in vsa vprašanja, rezervacijo termina pa je mogoče opraviti tudi preko spleta na www.carglass.si.

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice