TIC Moravske Toplice se je promocije občine tudi to sezono lotil na poseben način. V letu 2020 so začeli ustvarjati zgodbo turistične destinacije skupaj z lokalnimi ponudniki v občini, letos so jo še nadgradili.

Iz 24 promocijskih filmčkov, ki so jih ustvarili v lanskem letu, so tokrat sestavili štiri, ki predstavljajo področja lokalnega turizma, ki jih gost oziroma obiskovalec občine Moravske Toplice, ne sme spregledati. 

Nastali so kratki filmčki, ki predstavljajo lokalno kulinariko, kmetije, vinotoče in turistične kmetije ter lokalne izdelke.

Zdaj je čas za prekmursko kulinariko

Vabijo na raziskovanje destinacije skozi kulinariko. Doživite panonske okuse in uživajte v prekmurski gastronomiji, katere pestra kulinarična tradicija sloni na uporabi lokalnih sestavin.

Saj verjetno že veste, da v Pomurju kalorij ne preštevajo, zato vabijo, da obiščete hrame gastronomskih užitkov.

Zdaj je čas za počitnice na deželi

Hrana, ki vam jo postrežejo na podeželju, diši po domačem, je polnega okusa in zdrava, nastaja s srcem kuharic, ki zanje uporabijo lokalne sestavine in domače pridelke.

Poleg srčne kulinarike bodo postregli vrhunsko rujno kapljico s prostranih dišečih vinogradov, za katero domačini pravijo, da je božji dar.

Zdaj je čas za lokalno

Domači ponudniki ustvarjajo pristne in prepoznavne zgodbe, v katerih je moč začutiti ljubezen. Obiščite jih.

Zdaj je čas za domače

Naj vas očara (po)polnost okusov iz lokalno pridelanih sestavin, kar omogočajo naravne danosti - neskončna rodovitna polja, skrbno obdelane njive in vrtovi ter opojni sadovnjaki.

To so besede, s katerimi vabijo: »Zato, prijte k nan v Moravce!« 

Tako lanskoletni kot tudi letošnji filmčki so nastali v sodelovanju z Agencijo IDEA.

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice