Foto: Branka Keser
Predsednik stranke Resni.ca Zoran Stevanović je nasprotnike pogoja PCT in vlade pozval k udeležbi na sredinih protestih, ki bodo tokrat v več slovenskih mestih hkrati.

Stranka Resni.ca je na komunikacijskem omrežju Telegram objavila sporočilo, s katerim poziva k udeležbi na protestih v sredo, 27. oktobra

Napovedani protest pa so označili kar za »protest vseh protestov«. 

Potekal bo namreč v več slovenskih mestih hkrati, in sicer: na Trgu republike v Ljubljani, Slovenskem trgu v Kranju, Trgu svobode v Mariboru, Bevkovem trg v Novi Gorici, Glavnem trgu v Novem mestu, Trgu zmage v Murski Soboti, Trgu celjskih knezov v Celju, Titovem trgu v Kopru in Postojni, Trgu svobode v Trbovljah in Trgu zbora odposlancev v Kočevju.

»Bodimo junaki v očeh naših otrok«

Predsednik stranke Resni.ca Zoran Stevanović je v video nagovoru dosedanje proteste označil za »veličastne in učinkovite«.

V sporočilu so zapisali še: »Na robu propada smo! Režim je v svoji krvoločnosti izgubil ves razum! Afera na afero, grožnje z dodatnim zapiranjem in posmehovanje nas silijo, da vstanemo iz tega mučeništva!«

Dodali pa: »Pokažimo jim viteško moč naroda in jih odpihnimo za vedno! Bodimo junaki v očeh naših otrok.«

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Mrtens (nepreverjen)

Zelo dobro. Zdaj se bo preštela neproduktivna levica. Ampak, da vodijo tole iĆi v Sloveniji, katerih strašem je le-ta ponudila roko in eksistencijo, pa si le ne bi smeli dovoliti.

Starejše novice