V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 10. oktobra 2020, potrdili 411 novih okužb s koronavirusom.

Največ novih okužb s koronavirusom, 70, so včeraj potrdili v Mestni občini Ljubljana. 

V občini Škofja Loka beležijo 21 novih okužb, v občini Kranj pa 19 primerov koronavirusa. Po enajst okužb so zabeležili v občinah Sevnica in Grosuplje. 

V občini Domžale je bilo 19 novih okužb, v občini Maribor 18, v občini Kranj 16, v Škofji Loki 13 in v Kamniku 11.

Devet novih okužb s koronavirusom so zabeležili v Idiji, Domžalah in Radečah, po osem pa v občinah Radovljica, Škofljica in Laško. Sedem okužb so odkrili v Jesenicah in Zagorju ob Savi.

Po šest novih okužb imajo v Cerknem, Železnikih, Novem mestu, Šentjurju in Ravnah na Koroškem. Po pet novih primerov koronavirusa imajo v Logatcu in Cerkljah na Gorenjskem.

Štiri nove okužbe so zabeležili v naslednjih občinah: Nova Gorica, Bled, Tržič, Komenda, Kamnik, Trbovlje, Celje, Velenje, Prevalje, Slovenske Konjice, Maribor, Tišina in Beltinci.

Po tri nove okužbe imajo v občinah Ajdovščina, Brezovica, Litija, Ivančna Gorica, Krško, Hoče - Slivnica in Murska Sobota.

Dve novi okužbi so zaznali v občinah Tolmin, Bohinj, Naklo, Preddvor, Medvode, Žiri, Vipava, Dol pri Ljubljani, Šmartno pri Litiji, Dolenjske Toplice, Črna na Koroškem, Mežiza, Zreče, Vojnik, Slovenska Bistrica, Majšperk, Lenart, Ptuj, Hajdina in Ljutomer. 

Po eno novo okužbo pa beležijo v občinah Koper, Ilirska Bistrica, Pivka, Postojna, Komen, Šempeter - Vrtojba, Bovec, Kranjska Gora, Gorenja vas - Poljane, Borovnica, Dobrova - Polhov Gradec, Vodice, Lukovica, Lukovica, Moravče, Hrastnik, Trebnje, Mirna Peč, Črnomelj, Šentjernej, Kostanjevica na Krki, Brežice, Dobje, Žalec, Slovenj Gradec, Dravograd, Muta, Radlje ob Dravi, Podvelka, Lovrenc na Pohorju, Ruše, Šentilj, Kidričevo, Rogaška Slatina, Rogatec, Juršinci, Gorišnica, Sveti Jurij ob Ščavnici, Razkrižje, Središče od Dravi, Puconci, Odranci, Turnišče in Velika Polana.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Koncajte (nepreverjen)

Začnite objavljati le zelo bolne, ali pa še to ne,
Zdravniki naj skrbijo za vse bolne in to je to. V čem je smisel preštevanje posameznikov po mestih, ulicah in hišah, če so okuženi in jim nič ni.

Starejše novice