Nekatere domače influencerke za notranjo opremo doma so ugotovile, da bodo nekateri izdelki Ikee v Sloveniji cenejši za deset, dvajset in tudi več evrov kot pa na primer v sosednji Avstriji. Kako to?

Švedski trgovski gigant Ikea je na spletu že lansiral maloprodajno spletno mesto, kjer si obiskovalci že lahko ogledajo več kot 9500 izdelkov za opremo doma. S 25. februarjem pa jih bo mogoče tudi kupiti.

Skupaj s spletno trgovino bo švedski trgovec 25. februarja v Mariboru odprl tudi prevzemno mesto. Tam bodo kupci lahko po spletu naročeno blago prevzeli po znižanih cenah dostave.

Ponudba Ikee v Sloveniji je bila oblikovana upoštevajoč obsežno raziskavo, ki je preučevala, kako ljudje iz vse Slovenije živijo doma.

Pri tem je Ikea, kot pravijo, poskrbela, da nabor pohištvenih izdelkov in dodatkov za dom odraža lokalne potrebe in želje glede opremljanja doma.

Bo ljubljanska Ikea s privlačnimi cenami privabila kupce?

Nekatere domače influencerke za notranjo opremo doma so že ugotovile, da bodo nekateri izdelki Ikee v Sloveniji cenejši za deset, dvajset in tudi več evrov kot pa na primer v sosednji Avstriji. Kako to?

»Kjer koli vstopimo na nov trg, želimo ponuditi izdelke za pohištvo, ki so funkcionalni in kakovostni, oblikovani in izdelani z mislijo na trajnost, po tako dostopnih cenah, da si jih lahko privošči čim več ljudi. Pred prihodom na nov trg opravimo tudi veliko raziskav, da ugotovimo, kateri del naše ponudbe bo še posebej zanimiv za lokalno prebivalstvo. Ob temi se potrudimo, da strankam ponudimo čim bolj sprejemljive cene. Na koncu se cene od trga do trga rahlo razlikujejo, saj nanje vpliva več faktorjev, vključno s ceno transporta, davki in tako dalje,« odgovarjajo v Ikei. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice