Eden od Slovencev, ki se je okužil s koronavirusom, je svojo zgodbo delil v videoposnetku. Kot pravi, je v bolnišnici zanj zelo dobro poskrbljeno.

V Sloveniji imamo trenutno osem potrjenih okužb s koronavirusom, med njimi pa je tudi ustvarjalec youtube vsebin, ki svoje stvari objavlja na svojem youtube kanalu pod imenom "Rok Goes Around".

"Kot vidite, to ni moje naravno youtube okolje. Sem v bolnišnici, v sobi za izolacijo in povedal vam bom, kako sem končal tukaj," začne svojo zgodbo in pojasni, da se je v zadnjem času mudil v Maroku, od koder je preko Italije pripotoval domov v Slovenijo.

Kot pove, je bil iz medijev obveščen o tem, da je v Sloveniji prvi primer koronavirusa, zaradi varovanja osebnih podatkov, pa imena seveda niso izdali. Ko se je vrnil k ženi in trimesečni hčerki, je žena dejala, da se bosta za vsak slučaj izogibala tesnejšim stikom. 

Nato je izvedel, da je bil v sobi s prvo osebo, ki je bila pozitivna pri testiranju na koronavirus, zato je tudi sam oddal svoj vzorec. Tudi ta je bil pozitiven, zato je moral ostati v bolnišnici, od koder želi svojo zgodbo deliti tudi z drugimi.

Več o njegovi zgodbi pa v videoposnetku.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Vi rus takoj (nepreverjen)

v izolacijo ...

Starejše novice