Fundacija Študentski tolar je objavila razpis za razdelitev sredstev v višini 20.000 evrov, ki so bila zbrana v okviru letošnje Škisove tržnice. Pomoč je namenjena študentom v stiski.

Konec maja se je zaključila 24. Škisova tržnica, v sklopu katere sta Zveza ŠKIS in Fundacija študentski tolar zbrali 20.000 evrov za študente, ki pomoč najbolj potrebujejo.

Namen razdelitve zbranih sredstev je reševanje trenutne socialne stiske študentov, ki je nastala zaradi posledic covida-19.

Denarna pomoč se lahko študentom dodeli v višini 200 ali 300 evrov. 

Kdo se lahko prijavi? 

Denarna pomoč je namenjena študentkam in študentom, ki študirajo v Sloveniji, ali Slovencem, ki študirajo v tujini, in so se zaradi epidemije znašli na položaju materialne ogroženosti. 

Denarna pomoč se lahko dodeli samo osebam, ki niso v rednem delovnem razmerju in imajo v študijskem letu 2020/21 status študenta. 

Rok za predložitev vlog je do vključno 31. avgusta 2021.

Več informacij o načinu prijave in o tem, kaj vse potrebujete za prijavo, najdete na spletni strani Fundacije Študentski tolar. Za več informacij se lahko študentje obrnete na Fundacijo Študentski tolar preko elektronskega naslova [email protected]

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice