Foto: Nogometni klub Aluminij
Aluminij zapuščata kar dva vezista.

Nogometni klub Aluminij in Lovro Grajfoner sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Tako je 21-letni vezist postal prost igralec. 

Grajfoner je v Kidričevo prišel februarja 2020 in za kidričevskega prvoligaša vknjižil 21 prvenstvenih in en pokalni nastop. 

»Moja zgodba pri Nogometnem klubu Aluminij se zaključuje, kljub turbulentnemu zadnjemu letu pa bi se rad zahvalil klubu, da mi je omogočil zbirati prvoligaške minute, ter je na koncu sprejel mojo željo po novih izzivih v tujini z razumevanjem. Svojim bivšim soigralcem želim mnogo sreče v njihovih nadaljnjih karierah in se jim zahvaljujem za vso dobro voljo, domače počutje v slačilnici ter na igrišču. Zame je čas za nove priložnosti in izkušnje,« je ob odhodu povedal mlad vezist. 

Aluminij pa zapušča še en igralec. Marcel Čermak, 22-letni vezist, je tako postal prost igralec. 

Čermak je v Kidričevo prišel februarja 2019 in v treh sezonah vknjižil 65 nastopov. Zbral je 4053 minut ter sedemkrat z asistenco poskrbel za zadetek rdeče-belih. 

»Nogometni klub Aluminij je za mene postal klub, kateri mi je dal prvo priložnost igrati Prvo ligo. V Kidričevem sem napredoval kot igralec in kot oseba, tukaj pa sem pridobil tudi ogromno izkušenj in prijateljev. Zahvaljujem se klubu, soigralcem, navijačem, ter celotnemu vodstvu kluba, za vse kar so naredili za mene. V veliko čast mi je bilo biti 'šumar',« je ob odhodu povedal prvi češki nogometaš, ki je zaigral za rdeče-bele. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice