Haris Kadrić je nazadnje igral za ljubljansko Olimpijo (foto: Nogometni klub Aluminij).
Rdeče-beli so pridobili še drugo zimsko okrepitev. V začetku januarja se jim je pridružil novi obrambni igralec, zdaj so dodali še novega napadalca.

Haris Kadrić je druga zimska okrepitev šumarjev, ki pa v Kidričevo prihaja iz ljubljanske Olimpije. Dvajsetletni napadalec je Nogometnemu klubu Aluminij svojo zvestobo obljubil za dve leti. 

Napadalec Kadrić je rojen v Velenju, svojo nogometno kariero je zato začel kar v domačem Rudarju, nato je nadaljeval v ljubljanskem Bravu in nazadnje v Olimpiji, od koder je bil posojen tudi nazaj k domačim Rudarjem in h kranjskemu Triglavu. 

Nov napadalec šumarjev je v Prvi Ligi Telekom Slovenije vpisal 27 nastopov in dosegel dva zadetka. 

»Najprej bi se Nogometnemu klubu Aluminij zahvalil za priložnost. V prvi vrsti je pri odločitvi pretehtala želja po igranju in dokazovanju na najvišjem nivoju. V Aluminiju bom strmel, da dosežem tako svoje osebne kot klubske cilje, klubu želim pomagati z goli, podajami, dobrimi igrami, zato si bom tudi prizadeval. Upam, da dosežemo klubski cilj in obstanemo v ligi, ter skupaj kot ekipa zrastemo,« je ob prestopu povedal Kadrić. 

Mlad igralec dodaja, da težav s prilagajanjem ne bo imel, saj pozna že veliko soigralcev. Z nekaterimi je igral v mladinskih kategorijah in tudi v reprezentančnih selekcijah. Pravi, da je vzdušje v ekipi dobro, soigralci pa so ga toplo sprejeli. 

Kadrić je druga pridobitev, v začetku leta se je šumarjem pridružil Bolha

Nogometni klub Aluminij je svoje obrambne vrste okrepil že v začetku januarja, ko je k njim pristopil Klemen Bolha

Bolha je svojo kariero začel pri Nogometnem klubu Šmartno, nato je kot Kadrić prestopil v vrste Rudarja ter nazadnje branil barve Žalgirisa iz Litve. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice