Luka Dončić ni bil izbran med rezerve za All Star.

Čeprav so navijači pa tudi novinarji in igralci Luki Dončiću namenili veliko število glasov, trenerji lige NBA slovenskega čudežnega dečka v svojem glasovanju niso uvrstili med sedem rezerv za ekipo zahoda tekme vseh zvezd NBA, ki bo 17. februarja potekala v Charlottu v Severni Karolini.

Po razkritju rezerv je v ZDA zdaj že slišati ocene košarkarskih analitikov, da gre za največjo zavrnitev letošnjega izbora za All Star, saj je novinec s svojimi uspehi v ligi dokazal, da se uvršča med najboljše.

Vzroke za zavrnitev menda gre iskati tudi v dejstvu, da Dončićevi ekipi Dallas Mavericks ne gre najbolje. Prav tako je bil uvrščen med visoke igralce, kjer je na zahodu konkurenca za mesta na tekmi zvezd večja kot med nižjimi igralci.

Po poročanju STA so trenerji lige NBA za rezervne igralce ekipe zahoda izbrali La Marcusa Aldridgea (San Antonio Spurs), Anthonyja Davisa (New Orleans Pelicans), Nikolo Jokića (Denver Nuggets), Damiana Lillarda (Portland Trail Blazers), Klaya Thompsona (Golden State Warriors), Karla Anthonyja Townsa (Minnesota Timberwolves) in Russella Westbrooka (Oklahoma City Thunder).

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice