FOTO: Črtomir Goznik
Ptujčani so si zagotovili naslov podprvaka in udeležbo v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev 1. SNL.

Nogometna karavana v 2. slovenski nogometni ligi je minulo soboto zaključila nastope v letošnji sezoni. Prvo mesto so prepričljivo osvojili izbranci Anteja Šimundže NK Mura, medtem ko sta Drava in Nafta obračunavali v boju za drugo mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije za 1. SNL.

Ptujčani so tudi po zadnjem krogu ohranil dve točki prednosti pred Nafto, ki je kar s 6:0 premagala Dekane, saj so z rezultatom 4:0 tudi oni ugnali ekipo Brežice-Terme Čatež.

»Uživajmo in napolnimo Mestni stadion na Ptuju«

Ekipa iz najstarejšega slovenskega mesta si je z zmago zagotovila naslov podprvaka in tudi udeležbo v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev 1. SNL. Uspeh so s svojimi navijači delili tudi na družbenem omrežju, kjer so zapisali:

»Sezona 2017/2018 v 2. SNL je sklenjena, zastavljen cilj, 2. mesto in dodatne kvalifikacije za 1. SNL je dosežen! Hvala igralcem in trenerjem za odlično sezono, hvala vsem sponzorjem in vsem, ki nam stojite ob strani! Pred nami sta dve tekmi s krajnskim Triglavom, ki bosta nagrada za dobro delo, vztrajnost in pogum! Uživajmo skupaj v teh dveh dodatnih nagradnih predstavah naših fantov in napolnimo Mestni stadion na Ptuju.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice