FOTO: Drava Ptuj
Ptujska Drava je na začetku priprav pred nadaljevanjem sezone poskrbela za odmevno okrepitev. Nov član ptujskega drugoligaša je nekdanji član angleških mladinskih reprezentanc in West Hama Matthias Fanimo. V Dravo se je vrnil tudi Mitja Rešek.

Članska ekipa je že minuli teden začela s pripravami na nadaljevanje sezone, moštvo pa je dobilo dve okrepitvi. Na Ptuj se je vrnil Mitja Rešek, ki je nazadnje branil barve avstrijskega nižjeligaša Bad Radkersburg, lansko sezono pa je v spomladanskem delu sezone igral za soboško Muro.

Pri prestopu posredoval Kanu

Veliko bolj pompozno pa so dravaši najavili drugo okrepitev. Nov član Drave je postal 23-letni napadalec Matthias Fanimo, ki je bil v preteklosti član mladinskih angleških reprezentanc, pred časom pa je veljal za velikega talenta akademije West Hama. Pri prestopu je posredoval celo legendarni Nwankwo Kanu. Fanimo je v dresu mlajših selekcij angleške reprezentance odigral 19 tekem, so zapisali ptujskem drugoligašu.

Drugi najhitrejši nogometaš v Evropi

Fanimo ima poleg angleškega tudi nigerijski potni list, glavna odlika njegove igre pa je hitrost. Leta 2015 je bil Fanimo celo izbran za drugega najhitrejšega nogometaša v Evropi, takoj za Antoniom Valencio. Za seboj je tako pustil celo Garetha Balea in Cristiana Ronalda.

Za Dravo se spomladanski del začenja 10. marca, ko bo na sporedu domača tekma proti ekipi Fužinarja.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Nudimo posoji… (nepreverjen)

Nudim posojila vse iskren in pošten, tiste, ki potrebujejo. Lahko vam posojila od 5000€ do 350.000€ ali še bolj zavedajo, da smo FSBO moj obrestna mera je zelo pravilno, se giblje med 3 % leto ne glede na znesek zahtevane, cas trajanja odplacevanja 1do 20 let na odvisno od zneska posojila.
Pišite mi za vaše potrebe po financiranju posojilo uporabi, sem na voljo.
Ne oklevajte, kontaktirajte me po e-pošti za vec informacij ce vi potreba to email: [email protected]

Starejše novice