FOTO: Jure Banfi
V Mariboru so se predstavili slovenski tekmovalci smučarskih reprezentanc, ki jih že kmalu čakajo prve preizkušnje. V izteku tekmovanja za Zlato lisico seveda nista manjkala niti Ilka Štuhec in Filip Flisar.

Člani slovenskih zimskih reprezentanc, ki tekmujejo pod okriljem Smučarske zveze Slovenije, so se zbrali na tradicionalni predstavitvi reprezentanc pred začetkom sezone. Druženje z mediji v Mariboru pod Pohorjem je bilo tudi slovesne narave.

FOTO: Jure Banfi

Posebna priznanja v obliki kipca so prejeli tisti, ki so v lanski sezoni stali na zmagovalnem odru. To so bili Ana Bucki, Meta Hrovat, Žan Kranjec, Jakov Fak, Tim Mastnak, Rok Marguč, Žan Košir, Filip Flisar, Jernej Damjan, Anže Semenič, Peter Prevc, Nika Križnar in Jure Aleš, ekipe v smučarskih poletih, moška ekipa v smučarskih skokih, ženska ekipa v smučarskih skokih ter mešana ekipa v telemark smučanju.

FOTO: Jure Banfi

S posebnim govorom in darilom so se nekdanji smučarski asi, kot so Bojan Križaj, Jure Košir, Urška Hrovat, Špela Pretnar in drugi, posvetili alfi in omegi slovenskega smučanja Tonetu Vogrincu.

Še posebne pozornosti je bila danes deležna mariborska smučarska šampionka Ilka Štuhec, ki se to sezono vrača po enoletnem premoru zaradi poškodbe kolenskih vezi. Nove sezone se zaradi tega še posebej veseli in komaj čaka začetek, je poudarila.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice