K šumarjem se je vrnil napadalec Rok Kidrič.

Četrta poletna okrepitev poletnega prestopnega roka rdeče-belih je Rok Kidrič, ki prihaja kot prost igralec. 

Napadalec, star 26 let bo drugič v svoji karieri oblekel rdeče-beli dres in je s klubom sklenil dveletno sodelovanje. 

Svojo kariero je Kidrič začel v mladinskih selekcijah Celja in se je še v mladinskem staležu poskusil pri Šmartnem, Dravinji in ptujski Dravi. Svojo člansko kariero pa je začel pri Roltek Dobu. 

Del kariere je odigral tudi za Olimpijo, nato za turški Boluspor in Bravo. Mrežo nasprotnikov je zatresel osemnajst krat, prispeval pa je pet asistenc. V drugoligaških tekmovanjih je mrežo zatresel s 26 goli. 

»Zagotovo je k odločitvi, da ponovno oblečem rdeče-beli dres botrovalo to, da okolje poznam. V Kidričevem sem se odlično počutil, sedaj si želim, da mi bo to okolje ponovno tako odgovarjalo, kot mi je že. Poznam trenerja Oskarja Drobneta, všeč mi je njegovo delo, njegov način igre, vodenja, zato upam, da se bom hitro prilagodil. Od sebe pričakujem, da bom ekipi dal to, kar se od mene pričakuje, da bom ponovno naredil korak naprej v svoji karieri in skupaj z ekipo napredoval. Mislim, da mi bo igra Aluminija odgovarjala, zato sebe vidim kot pomembnega člena, ki bo z zadetki poskušal vrniti zaupanje,« je Rok Kidrič povedal ob podpisu pogodbe. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice