Iz klubskih pisarn Nogometnega kluba Aluminij prihaja še ena dobra novica, eden izmed stebrov obrambe Luka Petek, je z rdeče-belimi sklenil nov dogovor in ostaja v Kidričevem še naslednji dve sezoni.

Centralni branilec Luka Petek, ki prihaja iz Moškanjcev, je v pravkar končani sezoni postal eden izmed nosilcev igre rdeče-belih. 

Potem ko je v lanski sezoni v Kidričevo prišel med zimskim prestopnim rokom ter zbral devet prvenstvenih in en pokalni nastop, je v letošnji sezoni zbral štiriindvajset prvenstvenih nastopov ob tem pa dosegel tudi dva zadetka. 

S prvencem v rdeče-belem je v 26. krogu na gostovanju dosegel edini zadetek na tekmi proti Bravu, le nekaj tednov zatem pa je v 31. krogu načel mrežo ljubljanske Olimpije ob remiju z 2:2.

Štiriindvajsetletni centralni branilec bo tako v Kidričevem ostal vse do poletja 2023, je ob podpisu nove pogodbe poudaril, da verjame v svojo ekipo in komaj čaka na nove rdeče-bele izzive: »Veselim se nadaljnjega sodelovanja v rdeče-belem dresu. Veselim se novih dogodivščin, ki nas čakajo s soigralci. Želim si, da dosežemo zastavljene cilje. Verjamem v ekipo in verjamem, da lahko skupaj naredimo veliko več, saj smo z dobrimi spomladanskimi igrami nenazadnje to tudi dokazali.«

»V zadnjem obdobju sem napredoval, sploh glede na pretekla leta, zase vem, da imam še veliko rezerv, s katerimi želim pomagati strokovnemu štabu, trenerju in soigralcem do višjih ciljev. Trenutno sem z mislimi le pri rdeče-beli barvi, a vseeno se je po naporni sezoni potrebno spočiti, da bomo lahko v novo sezono vstopili optimistično in z dobrim delom nadgradili dosedanje rezultate,« je z mislijo na že novo sezono sklenil Luka Petek. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice