Ekipa Miami Heat je že večkrat pokazala, kako zelo ceni našega košarkarja Gorana Dragića. Tokrat so šli še korak dlje. Z domiselno potezo so mu s pomočjo Goranove fundacije pripravili prav posebno presenečenje.

V njegovi domači Ljubljani so namreč mimoidoče pozdravili prav posebni plakati.

Po Ljubljani so razobešeni obcestni plakat z napisom »Tvoja druga družina je vedno s teboj« in »Sin Ljubljane. Kapetan Miamija«

Veseli nas, da so pri Miami Heat še enkrat več dokazali kako zelo cenijo Gorana. Tokrat so šli še korak dlje in mu s...

Objavil/a Košarkarski Kamp Goran Dragić dne Petek, 20. november 2020

Preko tako imenovanih jumbo plakatov v Kosezah in v ljubljanskem BTC-ju so »Sinu Ljubljane in kapetanu Miamija«, kot so ga poimenovali, dali vedeti, da bo njegova druga družina vedno z njim. »Tvoja druga družina je vedno s teboj,« piše ob podobi Gorana Dragića in grbu Miami Heat na velikem panoju blizu dvorane KK Ilirija na Vodnikovi cesti, kjer je Dragić napravil prve košarkarske korake.

Gre zagotovo za edinstven poklon slovenskemu zvezdniku s strani kluba.

20 milijonov za še eno leto pri Miamiju

Dnevnik Miami Herald poroča, da naj bi Miami Dragiću ponudil pogodbo 1+1, pri kateri se o podaljšanju sodelovanja za drugo sezono odloči klub. Tamkajšnji novinarji, ki vsakodnevno spremljajo Heat poročajo, da bo Vročica Dragiću ponudila podoben znesek kot prejšnjo sezono, okoli 20 milijonov dolarjev (16,85 milijona evrov), potem ko je nazadnje zaslužil 19,2 milijona dolarjev (16,17 milijona evrov). Obe strani naj bi želeli dogovor potrditi čim prej.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice