FOTO: Miha Primc
Selekcija Nogometnega kluba Drava Dakinda Ptuj U11 je osvojila tretje mesto na turnirju, ki ga je organizirala Nogometna šola Hoče-Slivnica.

Na turnirju je sodelovalo 16 ekip, med katerimi so Dravaši igrali z dvema ekipama. Ekipa A je zasedla odlično tretje mesto, Ekipa B pa je zaključila tekmovanje v četrtfinalu. Barve plavih so v ekipi A zastopali Vid Cafuta, Maj Galun, Matic Habjanič, Jan Petek, Mert Ali, Ambrož Čič, Fabian Pšajd in Amar, ekipo Drava B pa Aleksej List, Jaka Robin, Jan Vogrin, Gal Jančič, Šan Kelc, Tai Primc, Luka Petek in Gašper.

Za tretje mesto premagali gostitelje

Prva ekipa se je na turnirju najprej pomerila z nogometnima kluboma Radlje in Železničar ter obakrat slavila z rezultatom 3:0. Z Nogometni klubom Slovenj Gradec so remizirali, saj so se razšli z 1:1. V četrtfinalu so z 1:0 premagali Nogometni klub Dogoše, v polfinalu pa so se srečali z Nogometnim klubom Slovenska Bistrica in izgubili z 1:0. 

V tekmi za tretje mesto z premagali gostitelje Nogometno šolo Hoče-Slivnica z rezultatom 3:1. V ekipi A je največ zadetkov dosegel Amar, in sicer 6, Matic Habjanič ter Jan Petek sta zadela dvakrat, Ali pa enkrat.

Izgubili v četrtfinalu

Ekipa B je Nogometni klub NK Radlje premagala z rezultatom 4:9, tekma z Nogometnim klubom Virtus se je končal z 0:0, Dobrovce pa so premagali z 8:0. V četrtfinalu so z rezultatom 0:4 izgubili z nogometaši iz Slovenske Bistrice.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice