FOTO: Miha Primc
Selekcija U9 Nogometnega kluba NK Drava Dakinda Ptuj se je v sosednji Avstriji udeležila dvoranskega turnirja RedZac Kiendler Jugend Hallenturnier 2018.

Po slabšem izkupičku na zadnjih dveh turnirjih se bila je mlajša selekcija ptujskega drugoligaša pripravljena dokazati v drugačni luči, kar jim je tudi več kot uspelo. Na turnirju, na katerem je sodelovalo 6 ekip (igralo se je po sistemu vsak z vsakim), so namreč pometli z vso konkurenco in brez prejetega zadetka ter oddane točke na koncu ponosno dvignili pokal zmagovalca.

Do zmage s petimi zmagami

Dravaši so odigrali vsega skupaj pet tekem. Ekipo SV Heimschuh so premagali z rezultatom 6:0, prav toliko pa so premagali tudi ekipo Youngsters AC Linden II. Nekoliko višji rezultat so dosegli proti ekipi SU Rebenland, saj so zmagali 9:0. Sledila je tekma proti ekipi SV Grossklein, kjer so slavili z rezultatom 1:0, zadetek več – končni rezultat je bil 2:0 – pa so dosegli proti prvi ekipi Youngsters AC Linden.

Igralci so bili strelsko razpoloženi

Ptujske plave so zastopali Bine Arnuš, Alen Zobovič, Anže Jančič, Kaan Ali, Luka Racić, Kristian Milovanović, Marcel Tomažič Šeruga, Nel Škrinjar in Nej Mlinarič. Največ osem zadetkov pa je dosegel Kaan Ali, petkrat je bil uspešen Luka Racić, po štiri zadetke sta dosegla Kristian Milovanović in Nel Škrinjar, enega pa Anže Jančič. Trenerja sta Marko Matić in Bojan Jančič.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice