Mladi nogometaši selekcij U11 in U13, ki na turnirjih tako doma kot tudi v tujini zastopajo rdeče-bele barve iz Kidričevega, nizajo uspeh za uspehom.

Selekcija U11 Nogometnega kluba Aluminij je tudi v leto 2019 zakorakala z zlatim leskom. Kot so na zapisali na klubski facebook strani, so se dečki odpravili v sosednjo Avstrijo na turnir Mitsubishi Kids-Masters in navdušili. Okoli vratu so si odeli namreč medaljo z zlatim leskom, za strelca turnirja pa je bil izbran Tilen Letonja.

Ekipni uspeh okronali še s posamičnimi nagradi

Je pa omenjena selekcija navdušila tudi konec minulega leta. Udeležila se je turnirja, ki ga je organizirala ND Dravinja in se tudi tam povzpela na najvišjo stopničko ter tako, poudarjajo v klubu, na najboljši način zaključila leto 2018. Ekipni uspeh so okronali še s posamičnimi nagradi, saj je bil za naj igralca turnirja izbran Tai Luka Modrić in za naj strelca turnirja Tilen Letonja.

U13 v svoj nabor priznanj dodala bronasti pokal

V tujini je dobro nogometno predstavo pokazala tudi selekcija U13, ki se je v mesecu decembru, poleg rednih treningov, udeležila dveh turnirjev in odigrala štiri tekme. Med drugim so rdeče-bele barve zastopali na turnirju SK Sturm v Gradcu in dosegli tretje mesto ter v svoj nabor priznanj dodali tudi bronasti pokal.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice