Selekcija U9 ptujskega nogometnega kluba Drava Dakinda se je udeležila 7. Miklavževega turnirja v Beltincih.

Na turnirju je sodelovalo 16 ekip, ki so bile razdeljene v 4 skupine, »plavo« barvo v tej starostni skupini pa je selekcija U9 prvič zastopala, in to z dvema ekipama.Kot je na klubski facebook strani zapisal trener Bojan Jančič, ob njem je Dravaše vodil tudi Marko Matić, sta obe ekipi prikazali všečno igro in dosegli odlična končna rezultata.

»V skupinskem delu je prva ekipa v svoji skupini dosegla 2. mesto, druga ekipa pa je pristala na samem vrhu svoje skupine. Dečki so se ponovno izkazali v četrtfinalnih dvobojih in brez večjih težav preskočili tudi to oviro. Zataknilo pa se jim je v polfinalu, kjer sta obe ekipi klonili proti svojima nasprotnikoma,« je dodal Jančič in dodal, da je ekipama »za konec« ostal medsebojni dvoboj, ki so si fantje nadvse želeli, saj je bilo v igri 3. mesto na turnirju.

S 13. zadetki je bil najboljši Kaan Ali

Za ekipo NK Drava Dakinda Ptuj 1 so zaigrali Alen Zobovič, Anže Jančič, Kaan Ali, Marcel Tomažič Šeruga, Bastian Kuserbanj in Jan Zorko, za NK Drava Dakinda Ptuj 2 pa Bor Pišek, Bine Arnuš, Luka Racić, Kristian Milovanović, Nel Škrinjar, Nej Mlinarič in Tin Toplak. In še strelci: Kaan je dosegel 13 golov, Kristian 4, Anže, Marcel in Nel 3, Bastian, Bine in Nej pa po 1 gol.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice