Igralci kadetske selekcije in selekcija U15 Nogometnega kluba Aluminij iz Kidričevega zadnje tekme jesenskega dela travnate površine niso zapuščali dvignjenih glav.

Kadeti so gostovali v zmajevem gnezdu, kjer so se srečali z Olimpijo, selekcija U15 pa se je v zadnjem srečanju jesenskega dela tekmovanja pomerila z visokouvrščenim Krškim.

Fantje se na odmor odpravljajo iz šestega mesta

Pred približno 60 gledalci so se gostje odpravili v prestolnico, kjer so izgubili z rezultatom 4:0. Za gostitelje je bil že v 5 minuti uspešen Žan Baskera, 15 minut kasneje je zadel Urh Lamret, v 35 minuti pa še Enrik Ostrc. Končni rezultat je v 50 minuti postavil Vanja Panić. Fantje se na odmor odpravljajo iz šestega mesta, glavni sodnik na srečanju pa je bil Tilen Kocbek.

Kapetan ekipe iz Kidričevega Gašper Pečnik je srečanje komentiral: »Tekmo smo začeli malo slabše, zato smo v začetku prejeli dva zadetka. Nadaljevali smo dobro in prišli do nekaj priložnosti, ki pa jih nismo izkoristili. Nasprotnik je bil nevaren iz proti napadov, našo nepazljivost je kaznoval še s tretjim zadetkom. V drugem polčasu smo bili več pri žogi in si ustvarili nekaj priložnosti. Prejeli smo še en gol po katerem smo se borili in želeli zadeti, vendar nismo bili nagrajeni. Iz tekme smo odnesli veliko dobrih stvari, še posebej pa, da ne smemo obupati nad rezultatom. Ne glede na to kakšen je, se je treba boriti do konca.«

Kar dva zadetka v 70. minuti

Nič bolj ni bila uspešna niti selekcija U15, ki se je v zadnjem srečanju jesenskega dela tekmovanja pomerila z visokouvrščenim Krškim. Na igrišču z umetno travo stadiona Matije Gubec tokrat niso uspeli premagati nasprotnika. Strelci za domače so bili Niki Radovič v 17 minuti, v 22. minuti je žoga nesrečno zadela gostujočega igralca Marka Stojkoviča in se odbila v gol, 3. zadetek je dosegel Gregor Medle v 33. minuti, medtem ko sta v 70. minuti padla kar dva zadeta. Uspešna sta bila Gašper Černe in Lan Lekše.

Član ekipe Aluminija Valentin Bolcar je o tekmi dejal: »Zadnjo tekmo leta smo odigrali z ekipo Krškega. Seveda smo si želeli vseh treh točk in zaključek jesenskega dela z zmago. V tekmo smo vstopili odločno, nasprotnik je večino časa žogo imel v svoji posesti, vendar smo se odlično branili vse do sredine prvega polčasa, ko smo hitro dobili tri zadetke. Na začetku drugega polčasa smo pritiskali, zadeli okvir vrat, ampak na žalost žoga ni hotela v gol. V zadnji minuti smo dobili še dva zadetka in ostali praznih rok. Fante pa bi vseeno rad pohvalil za borbenost.« 

Sodnik srečanja je bil Miha Brglez.

Foto: Facebook

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice