FOTO: Nogometni klub Aluminij
Enaindvajsetletni napadalec Nogometnega kluba Aluminij Luka Štor po odličnih predstavah v rdeče-belem dresu odhaja v Nemčijo.

Mladi nogometaš bo odslej nastopal za Dynamo Dresden, ki nastopa v 2. Bundesligi. Za člansko ekipo Nogometnega kluba Aluminij je v Prvi ligi Telekom Slovenije in v pokalnem tekmovanju zbral 33 nastopov in dosegel devet zadetkov.

Luka Štor se je ob prestopu vsem lepo zahvalil: »Za vedno bom hvaležen Nogometnemu klubu Aluminij, ki mi je dal priložnost, da sem lahko zaigral in občutil Prvo ligo. Rad bi se zahvalil obema trenerjema, tako Oliverju Bogatinovu kot Slobodanu Gruborju, da sta verjela vame. Predvsem pa gre zahvala vsem dosedanjim soigralcem, ki so mi pomagali, da sem sploh dobil to priložnost za prestop. Želim jim čim uspešnejšo sezono.«

V kidričevskem nogometnem klubu so se Luki Štoru zahvalili za izjemne predstave, ki jih je nanizal v rdeče-belem dresu, in mu zaželeli uspešno nadaljevanje njegove športne kariere.

Direktor Nogometnega kluba Aluminij Borut Arlič je po prestopu Luke Štora dejal: »Gre za največji transfer v zgodovini kluba. Zraven tekmovalnih rezultatov postajamo vedno bolj zanimivi za igralce, ki želijo napredovati in jim naš klub predstavlja odskočno desko za prestop v drugi klub.«
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice