FOTO: Facebook
Kapetan članske ekipe, 40-letni Nastja Čeh, bo zaradi poškodbe stopalnice na levi nogi predčasno zaključil spomladanski del sezone, so zapisali na Facebook strani Nogometnega kluba Drava.

Dodali so, da je težjo poškodbo, ki ga bo od igrišč oddaljila vsaj za dva meseca, utrpel v dvoboju na sobotni tekmi proti Nogometnemu klubu Rogaška, proti kateremu so sicer zmagali z rezultatom 3:0 in ohranili pomemben stik (le 1 točka zaostanka) za drugo uvrščeno Nafto, ki se tako kot Drava poteguje za nastop v kvalifikacijah za prvo slovensko ligo.

Nastja Čeh je z igranjem nogometa pričel prav v klubu Drava Ptuj in se takrat po dobrih predstavah na nižjeligaškem tekmovanju leta 1997 preselil k najuspešnejšemu slovenskemu klubu NK Maribor. Leta 1999 je za eno sezono prestopil k ljubljanski Olimpiji, a se že naslednje leto spet vrnil v Maribor, od koder ga je nogometna pot po enem letu vodila v belgijski Club Brugge. Čeh je do poletja 2005 igral tudi za slovensko reprezentanco. Nastopil na 32 tekmah in zadel 6 golov. 

Sicer pa so na Facebook profilu NK Drava ob objavi novice še zapisali: »Nastja, vsi skupaj ti želimo, da se poškodba ustrezno sanira in da nas boš v novi sezoni ponovno navduševal na nogometnih zelenicah!«
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice