Pokal Slovenije v televizijskem prenosu živo le na Telemachu, ogledi na številnih terasah gostinskih lokalov, s posebno poročevalsko ekipo pa v živo tudi na Ptujinfo.

Polfinalni dvoboj Pokala Slovenije med Muro in Aluminijem bo odigran danes ob 17.30 na igrišču Nacionalnega nogometnega centra Brdo. Zaradi ukrepov proti širjenju novega koronavirusa bo tekma potekala brez gledalcev, zato je za ljubitelje okroglega usnja še kako pomembna informacija, kje spremljati tekmo, ki bržkone odloča tudi o evropski prihodnosti enega in drugega kluba.

Prenos v živo na televiziji na Sportklubu, a le na Telemahu

Televizijske pravice za prenose tekem Pokala Slovenije si lasti Sportklub, ki so ga do nedavnega lahko spremljali uporabniki vseh večjih slovenskih telekomunikacijskih operaterjev.

Trenutno pa ni več tako, saj je Sportklub prisoten le v programskih paketih Telemacha, kjer ga boste našli na programskem mestu 201 v začetnem, osnovnem in razširjenem programskem paketu.

Tekma ob 17.30, televizijsko druženje že 16.45

Posebni televizijski program ob prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije se na Sportklubu 1 pričenja že ob 16.45 s studijskim delom, kjer bosta gosta Mladen Dabanovič in Dejan Obrez, tekmo pa bo komentiral Goran Obrez.

Tudi sredin polfinalni dvoboj med Nafto in Radomljem bo preko malih zaslonov mogoče spremljati le na Telemachu.

Iz Brda pri Kranju v živo tudi na Ptujinfo

Dogajanje pred, med in po prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije pa bo v Brdu pri Kranju podrobno spremljala tudi ekipa Ptujinfo, ki bo na spletni strani in Facebook profilu s sogovorniki ob prizorišču v živo spremljala podrobnosti tekme, ki za obe ekipi predstavlja pomembno stopnico na poti do evropskih tekem v prihodnji sezoni.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice