Iz Nogometnega kluba Aluminij so sporočili, da klub zapušča branilec Ilija Martinović.

Šestindvajsetletni črnogorski branilec Ilija Martinović je v Kidričevo prišel julija 2017 iz Nogometnega kluba Lovčena, ter skupaj v dresu rdeče-belih zbral 75 nastopov, od tega 12 v pokalnem tekmovanju. V letošnji sezoni je dres Aluminija nosil na 20 srečanjih, od tega sta bili dve odigrani v pokalnem tekmovanju.

Popularni Idžo je s časom postal sinonim za jekleno obrambo Aluminija in s svojo borbenostjo večkrat paral živce napadalcem nasprotnih ekip ter tako iz tekme v tekmo postajal ljubljenec kidričevskega občinstva.

Pred slovesom je nogometaš povedal:

»Ob odhodu bi se najprej rad zahvalil predsedniku kluba gospodu Marko Drobniču, da mi je dal možnost, kljub vsemu se je na vse načine trudil zame. Rad bi se zahvalil vsem v klubu, vsem soigralcem, ki so iz mene vedno vlekli zadnje atome moči, prav tako pa tudi navijačem rdeče-belih. V Kidričevem mi je bilo prelepo, bile so lepe in tudi malce slabših stvari, a vedno bom v srcu nosil tiste lepe. Vsi v Kidričevem bodo vedno ostali zapisani v mojem srcu, še se bomo srečevali, sedaj na nasprotnih straneh, a spoštovanje do rdeče-belih bo za vedno zapisano na meni ljubem mestu.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice