Foto: Nogometni klub Aluminij, Facebook
V sredo so nogometaši članskega moštva Nogometnega kluba Aluminij po zmagi nad velenjskim Rudarjem in dvodnevnim odmorom opravili prvi trening. Prav poseben!

Trening ob 9.30, namenjen pridobivanju moči, se je začel v povsem običajnem ritmu. »Nakar pa je sledilo presenečenje, ki ga ni pričakoval noben nogometaš. Po dobre pol ure treninga so se s tribune začeli valiti navijaški napevi, za katere so poskrbeli učenci Osnovne šole Cirkovce,« so povedali v Nogometnem klubu Aluminij.

Mladi navijači so tako nogometaše spodbujali ves drugi del treninga, nato pa so se jim pridružili na igrišču.

»Rdeče-beli so se učencem oddolžili z igranjem nogometa, različnimi vajami, fotografiranjem in deljenjem avtogramov,« so povedali v Nogometnem klubu Aluminij.

Vratar Nogometnega kluba Aluminij Luka Janžekovič je dejal: »Za nas je bilo to pravo presenečenje, prav nobenemu se ni sanjalo, kaj se dogaja, ko smo zagledali mlade navijače. Zares so učenci pripravili izjemno lepo presenečenje, za kar smo jim iz srca hvaležni. Prav gotovo je današnji obisk bil nekaj posebnega, kar se nam bo vtisnilo v spomin in kar nam bo dalo še dodatnega elana za doseganje želenih ciljev.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice