V Nogometnem klubu Aluminij Kidričevo so se tik pred iztekom prestopnega roka okrepili z dvojico, ki bo zaostrila konkurenco v napadu.

V nadaljevanju sezone bosta rdeče-beli dres nosila enaindvajsetletni slovenski krilni napadalec Tilen Pečnik in enaindvajsetletni hrvaški krilni napadalec Mihael Klepač. Oba nogometaša sta z rdeče-belimi podpisala dogovor o dveletnem sodelovanju.

»Tilen Pečnik je svojo kariero pričel pri Celju, v tem času je bil kot posojen igralec član ravenskega Fužinarja, januarja pa svojo kariero nadaljeval pri Domžalah. Enaindvajsetletnik, ki je v Prvi Ligi Telekom Slovenije zbral 35 nastopov, bo pri Aluminiju igral s številko 7 na hrbtu,« so pojasnili v Nogometnem klubu Aluminij Kidričevo.

Tilen Pečnik je poudaril, da bo tudi sam skušal čim več pripomoči k temu, da bo klub ostal čim višje na lestvici: »Vem, da sem prišel v zelo urejeno okolje. Klub trenutno zelo dobro stoji, upamo da bo tako čim dlje, ter, da bom tudi sam čim več pripomogel k temu, da klub ostane tam, kjer je trenutno.«

FOTO: Nogometni klub Aluminij Kidričevo (na fotografiji Tilen Pečnik)

»Mihael Klepač prihaja v Kidričevo iz druge ekipe Osijeka, najboljše pa se znajde na desni strani
napada. Zadnje pol leta je kot posojen nogometaš Osijeka igral pri sarajevskem Želježničarju, še pred tem pa je nosil dres bivšega hrvaškega prvoligaša Rudeša,« so povedali v Nogometnem klubu Aluminij Kidričevo.

Mihael Klepač je ob podpisu pogodbe poudaril, da je v Kidričevo prišel, da bo napredoval: »Videl sem, da ima Aluminij dokaj mlado ekipo, tudi liga je dobra, tukaj vidim veliko možnost za napredovanje. Najbolj važno je, da čim boljše spoznam ekipo, da se dokažem na treningih.«

FOTO: Nogometni klub Aluminij Kidričevo (na fotografiji Mihael Klepač)

Jutri ob 20. uri se bodo rdeče-beli v Kidričevem pomerili z Nogometno šolo Mura.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice