Foto: NK Aluminij
Triindvajsetletni osrednji branilec Emir Azemović se je pridružil ekipi Nogometnega kluba Aluminij in postal prvi novinec poletnega prestopnega roka.

Visokorasli branilec ima tako srbski kot črnogorski potni list, nazadnje je igral na poljskem, kjer je za Rakow iz Czestochowa v prvi poljski ligi in poljskem pokalu zbral skupaj štirinajst nastopov.

Slovenijo pozna, saj je že igral za Domžale

Prav tako štirinajst zadetkov je Azemović vknjižil za mlado reprezentanco Črne Gore. Svojo kariero pa je pričel v beograjskem Partizanu in jo nadaljeval pri portugalskem velikanu Benfici, kjer je nastopal za drugo ekipo tamkajšnjega velikana. Med drugim je v svoji karieri triindvajsetletni branilec branil še barve portugalske Fafe, Domžal in srbskega FK Zemuna. 

Ob podpisu pogodbe z rdeče-belimi je triindvajsetletni osrednji branilec poudaril, da je pozna okolje v katero prihaja in upa, da bo tako za njega kot ekipo prihajajoča sezona uspešna: »Slovenijo poznam, saj sem bil šest mesecev član Domžal. V Kidričevo k Aluminiju sem prišel, da v svoji karieri napredujem, tukaj so me vsi lepo sprejeli z vsemi sem takoj vzpostavil dober odnos. Klub je urejen, nadejam se, da bo tako za mene kot celotno ekipo uspešna sezona, ki je pred nami.« 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice