Obeta se pravi rokometni spektakel! Na prijateljski tekmi se bosta namreč pomerili Slovenija in Srbija. Tekmo si lahko v spletnem prenosu v živo ogledate na Ptujinfo.com.

V Murski Soboti se bosta danes ob 19. uri pomerili reprezentanci Slovenije in Srbije, za vse, ki si vstopnice za tekmo niste uspeli zagotoviti, pa dobra novica.

Na Ptujinfo si boste srečanje namreč lahko ogledali v spletnem prenosu ob 19. uri, posnetek tekme pa bo na TV IDEA v sredo ob 21.15.

Veliko zanimanje za tekmo

Vstopnice za torkov spektakel so v Murski Soboti pošle v le nekaj dneh. Dejstvo je, da Murska Sobota ne premore večje dvorane, kar je škoda, saj bi se na tekmi s Srbijo zagotovo zbralo še veliko več ljudi.

Slovenija na prvenstvu z veliko podporo

Zanimanje pa seveda ne vlada zgolj za prijateljsko tekmo, ampak tudi za tekme evropskega prvenstva, ki bodo odigrane na Hrvaškem. V Sloveniji so namreč za prvi del prvenstva prodali že preko šest tisoč kart. 

Seveda bo zanimanje še večje, v kolikor se bodo rokometaši uvrstili v nadaljnji del tekmovanja. Na tekmo z Makedonijo, ki bo v soboto, se po naših informacijah odpravlja tudi ljubiteljev rokometa iz naših krajev. Če upoštevamo, da bi Slovenija v primeru napredovanja nato igrala v Varaždinu ni težko ugotoviti, da bo zanimanje bržkone ogromno.

Sponzorja tekme sta Telemach BTC Murska Sobota in Telemach Gornja Radgona.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice