V devetem krogu 2. slovenske nogometne lige se je ptujski klub NK Drava Dakinda odpravil na Primorsko. Peto uvrščena Drava je namreč gostovala pri NK Jadran Dekani, ki je do tega trenutka zasedal 12. mesto.

Domači vratar ubranil enajstmetrovko

Nogometno srečanje je krojila močna burja. Po prvem polčasu je rezultat ostal neodločen 0:0, četudi je bila Drava boljša in si ustvarja zrele priložnosti. V drugem polčasu so gledalci videli v 85. minuti tudi enajstmetrovko za goste, ki jo je domači vratar ubranil. Na edini zadetek so nato morali čakati le štiri minute, saj ga je tik ob koncu tekme v 89. minuti z glavo zadel igralec s številko 44 na hrbtni strani modrega dresa Tin Martić.

Vidno utrujeni se s tremi točkami vračajo domov

Kot so ob koncu srečanje Dravaši zapisali na svojem Facebook profilu: »Prigarana zmaga v vetrovnih Dekanih!!! Bravo fantje!!! To je to, tak se gara za plavi dres!!! Nogomet nam je danes vrnil!!! Vidno utrujeni se s tremi točkami vračamo na Ptuj! Čestitke ekipi in trenerju Nikoli Jarošu za pomembno zmago!« V naslednjem krogu, 6. oktobra, se bo NK Drava Dakinda Ptuj na ptujskem mestnem stadionu pomerila z ekipo NK Brda.

Foto: Facebook

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice