NK Drava Dakinda Ptuj je premagala zadnje uvrščeno ekipo Veržeja z visokim rezultatom 6:0.

Gledalci na mestnem stadionu na Ptuju so v nedeljo videli pol ducata zadetkov in ga zapuščali precej zadovoljni. Domača ekipa NK Drava Dakinda Ptuj, ki z ekipo Nafte in tudi Radomljami še vedno lovi drugo mesto na lestvici 2. slovenske nogometne lige in s tem kvalifikacije za nastop med slovensko nogometno elito, je namreč premagala zadnje uvrščeno ekipo Veržeja z visokim rezultatom 6:0.

S tem dosežkom je za dve točki prehitela ekipo Nafte, ki je presenetljivo remizirala z ekipo Brežic. Drava ima 60 točko, Nafta 58, Radomlje na 4. mestu pa 56 točk.

Začel Kolar, končal Šalamun

Strelski pohod »plavih« se je začel v 25 minuti, ko je zadel Andraž Kolar. Za nova dva zadetka je v 61 in 63 minuti poskrbel Luka Bizjak, David Lonzarič je zvišal na 4:0 in Jaka Bizjak na 5:0. Končni rezultat je postavil Luka Šalamun.

Čestitke Muri za zaslužen naslov

V nedeljo s »prvoligašem«

V naslednjem krogu, 19. maja, ob 15.30, bo Mura, ki se je že uvrstila v 1. ligo, gostila Dravo, Nafta bo gostovala pri ekipi Brda, ekipa Radomlja, ki na tretjem mestu za Nafto zaostaja dve točki in je še vedno v igri za kvalifikacije, pa pri sedmouvrščeni ekipi Bravo. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice