FOTO: Črtomir Goznik.
Drava še naprej ostaja drugoligaš.

Če so v prvem polčasu igralci NK Drava Ptuj v povratni tekmi dodatnih kvalifikacij za popolnitev 1. Slovenski nogometni ligi povsem nadigrali ekipo Triglava iz Kranja, je bilo v drugem polčasu povsem drugače. Srečanje se je končalo s končnim rezultatom 4:2 za ekipo Triglava, ki je z zmago še naprej ostala slovenski prvoligaš.

Mrežo domačih je v 30. in 34. minuti zatresel Jaka Bizjak iz NK Drava, a je v 42. Rok Elsner zmanjšal na 1:2, Matej Poplatnik pa je v eno minuto pred koncem prvega polčasa dosegel izenačujoči zadetek. Igralci so odšli na odmor z rezultatom 2:2. V drugem polčasu so večji del igre imeli pobudo Kranjčani, ki so zadeli v 51. in 81. minuti. Najprej je bil uspešen Luka Majcen, kasneje ponovno Poplatnik. Domačo zmago NK Triglava, ki jim je omogočila obstanek med nogometno »elito«, so z bučnim aplavzom pozdravili številni gledalci. Zahvalili so se tudi Davidu Zecu, ki se seli k Benfici.

Vseeno so se na Facebook profilu NK Drave Ptuj zahvalili igralcem za dolgo in naporno sezono: »Dodatne kvalifikacije so bile lepa nagrada za naše fante. Triglav je bil tokrat previsok za NK Drava Dakinda Ptuj. Hvala vsem skupaj za zelo uspešno sezono. Se vidimo v kratkem, sedaj pa na zaslužene počitnice.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice