Jutri se v Murski Soboti obeta pravi rokometni spektakel. V dvorani tretje osnovne šole bo namreč prijateljska tekma med Slovenijo in Srbijo. Tekmo si lahko v spletnem prenosu v živo ogledate tudi na Ptujinfo.com

V torek se bosta v Murski Soboti pomerili reprezentanci Slovenije in Srbije, za vse, ki si vstopnice za tekmo niste uspeli zagotoviti, pa prihaja dobra novica. Na Ptujinfo si boste srečanje namreč lahko ogledali v spletnem prenosu ob 19. uri, posnetek tekme pa bo na TV IDEA v sredo ob 21.15.

Veliko zanimanje za tekmo

Vstopnice za torkov spektakel so v Murski Soboti pošle v le nekaj dneh. Dejstvo je, da Murska Sobota ne premore večje dvorane, kar je škoda, saj bi se na tekmi s Srbijo zagotovo zbralo še veliko več ljudi.

Sponzorja tekme sta Telemach BTC Murska Sobota in Telemach Gornja Radgona.

Slovenija na prvenstvu z veliko podporo

Zanimanje pa seveda ne vlada zgolj za prijateljsko tekmo, ampak tudi za tekme evropskega prvenstva, ki bodo odigrane na Hrvaškem. V Sloveniji so namreč za prvi del prvenstva prodali že preko šest tisoč kart. 

Seveda bo zanimanje še večje, v kolikor se bodo rokometaši uvrstili v nadaljnji del tekmovanja. Na tekmo z Makedonijo, ki bo v soboto, se po naših informacijah odpravlja tudi ljubiteljev rokometa iz naših krajev. Če upoštevamo, da bi Slovenija v primeru napredovanja nato igrala v Varaždinu ni težko ugotoviti, da bo zanimanje bržkone ogromno.

Starejše novice