Slika je simbolična.
Vsa tekmovanja v ligah Medobčinske nogometne zveze Ptuj so predčasno zaključena.

Kljub sproščanju ukrepov v športu so tudi v Medobčinski nogometni zvezi Ptuj, kakor v preostalih medobčinskih nogometnih zvezah po državi, sprejeli pričakovano odločitev.

Obvezno testiranje prevelik zalogaj

Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Ptuj je na svoji 41. redni seji sprejel sklep o zaključku vseh tekmovanj v ligah Medobčinske nogometne zveze Ptuj za tekmovalno sezono 2020/2021. 

Kot so sporočili z zveze, je odločitev bila sprejeta na osnovi izvedene ankete med klubi Medobčinske nogometne zveze Ptuj, posveta predsednikov medobčinskih nogometnih zvez in ob upoštevanju trenutno veljavnih ukrepov, povezanih z obveznim izvajanjem testiranj za nogometne deležnike. 

O načinu in sestavi lig Medobčinske nogometne zveze Ptuj za tekmovalno sezono 2021/20202 bo izvršni odbor odločal v juniju, sledilo pa se bo usmeritvam in sklepom Nogometne zveze Slovenije pri sestavi lig pod njihovim okriljem, so še sporočili s ptujske medobčinske nogometne zveze.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Bojaan91

Seveda je pričakovano... saj se vse nogometne lige zaključujejo po evropi poleg tega pa se pričakuje tudi euro 20, kjer bodo zopet zanimivo za stavit na bet at home bonus...

Starejše novice