NK Maribor se je znašel pod drobnogledom Evropske nogometne zveze. Ta je zaradi dogajanja na tekmi Maribor - Glasgow Rangers uvedla disciplinski postopek.

Iz Evropske nogometne zveze (Uefa) so sporočili, da so začeli z disciplinskim postopkom proti NK Maribor zaradi tekme tretjega kroga kvalifikacij za evropsko ligo, ki se je v četrtek končala z 0:0. Uefa mariborskim navijačem očita prižiganje bakel in metanje predmetov na igralno površino.

Eden izmed predmetov je na igrišče priletel pri južni tribuni, ko je vratar Rangersov Allan McGregor zavlačeval pri izvajanju golavta, drugič pa je manjši predmet priletel na igrišče pri vzhodni tribuni.

Maribor bo na kazen čakal še več kot mesec dni. Disciplinski organ Uefe bo o odprtem primeru Maribora razpravljal 27. septembra.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

pipirire14

priložnosti za vaše projekte

Za vse vaše vloge za posojila, to zahteva obnovitev vašega podjetja, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup doma, ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5 000 do 10 000 000 EUR s stopnjo 3% na leto in v trajanju od 1 do 30 let. Prosim, stopite v stik z mano za več informacij. prosim kontaktirajte me.
E-pošta: [email protected]
Viber: +22 995 608 568

Starejše novice