Luka Dončić se je na prvi tekmi v ligi NBA pred domačimi gledalci v Dallasu izkazal z izjemno predstavo. Z 26 točkami je bil najboljši strelec moštva, dodal je šest skokov in tri asistence, posebej pa je blestel v drugi četrtini.

Slovenski čudežni deček Luka Dončić je pri zmagi Dallasa proti Minnesoti s 140:136 dosegel 26 točk in najboljši strelec ekipe, ki je na drugi tekmi dosegla prvo zmago v sezoni. Še posebej je Dončić navduševal v drugi četrtini, kjer je v dobrih šestih minutah dosegel kar 15 točk.

Statistika Luke Dončića: 26 točk (met za 3 točk 4/9, za dve 4/7, prosti meti 6/9), 6 skokov, 3 asistence, 2 ukradeni žogi in 1 blokada v 36 minutah.

Luka Dončič je sicer letos poleti postal tudi ambasador blagovne znamke Poli, najbolj prepoznavne blagovne znamke Perutnine Ptuj. Luka Dončič je takrat izpostavil, da je ljubitelj Poli že od malih nog in da je piščančje meso iz Perutnine Ptuj redno na njegovem jedilniku. Glede na to, kako je odigral sinočnjo tekmo, Poli uživa tudi v Dallasu.

V noči na nedeljo je bil na delu tudi Goran Dragić, ki je pri porazu svojega Miamija zgolj za eno točko proti Charlottu (113:112) dosegel 20 točk in bil drugi strelec moštva.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice