Iz Nigerije se je oglasil predsednik NK Drava Dakinda Ptuj Emmanuel Oloja Akpakwu, ki sem privržencem kluba sporoča, da podjetje Dakinda ostaja zvesta Ptuju in Dravi.

Na poročanje o nič kaj rožnati situaciji v NK Dravi Ptuj, se je odzval tudi sam predsednik kluba Emmanuel Oloja Akpakwu. Ta v videoposnetku, ki ga je na družbenem omrežju Facebook objavila Drava ni omenil težav v zvezi z izplačevanjem plač, je pa pomiril vse »prave« privržence kluba, da nigerijsko podjetje ostaja zvesto Ptuju in klubu.

»Vsem navijačem zagotavljam, da podjetje Dakinda ostaja zvesto NK Dravi. Zagotavljam vam, da klub dela po najboljih močeh, da s skupnimi močmi pridemo na vrh. To sezono delamo vse, kar je v naši moči in tako bo tudi na naslednji tekmi 17. novembra. Bodite del te tekme, pridite in podprite Dravo. Klubu in igralcem dajemo vso podporo. Mi smo za vami, radi vas imamo, verjamemo v klub, igralce in vodstvo. Vsi hodimo na isti poti. Bog blagoslovi NK Drava Dakinda Ptuj, čao! Drava, Drava, Drava!« je z navdušenim glasom sporočilo podpore poslal predsednik kluba.

Zanimivo bo videti, kaj navdušeno sporočilo navijačem pomeni igralcem, ki tudi po besedah Nastje Čeha niso dobili poravnanih vseh obveznosti. Bodo nigerijski investitorji vendarle zagotovili denar in poravnali vse obveznosti do nogometašev? Vse to in še več bo moč izvedeti na jutrišnji novinarski konferenci, ki jo v dopoldanskih urah pripravljajo v ptujskem drugoligašu.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice