Slovenske železnice so se odločile, da slovenskim navijačem zagotovijo brezplačen prevoz na uraden sprejem slovenskih košarkarjev, ki bo jutri od 18. ure naprej na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Vsem tistim, ki bi si jutri želeli biti navzoči ob prihodu slovenskih košarkarjev, vam bodo Slovenske železnice zadevo nekoliko olajšale. Odločili so se namreč, da ponudijo brezplačen prevoz na sprejem, ki bo v Ljubljani in seveda tudi brezplačen prevoz domov iz Ljubljane.

Navijači, ki boste v ponedeljek od 12. ure naprej prišli po vozovnico na katerokoli naše prodajno mesto in boste imeli s sabo navijaški rekvizit ali dres v barvah slovenske košarkarske reprezentance, boste lahko prevzeli brezplačno vozovnico do Ljubljane in nazaj. Omenjena ponudba velja za 2. razred vseh vlakov, razen za vlake ICS.

Uradni začetek sprejema slovenskih košarkarjev bo jutri na Kongresnem trgu od 18. ure naprej, vse zbrane pa bo zabavala skupina Kingston. Slovenski junaki, ki jih danes čaka še finale s Srbijo naj bi na sam kraj dogodka prispeli okrog 20. ure.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice