Znova bomo spremljali pogumne tekmovalce pri boju z odvečnimi kilogrami - prihaja namreč druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija, ki se že nocoj vrača na Planet TV.

Pod budnim očesom trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča ter pred očmi javnosti bodo pogumni tekmovalci topili maščobne obloge. Do novega življenjskega sloga jim bo pomagal še dietetik Gašper Grom, medtem ko bo samo oddajo vodil Marko Potrč.

Ustvarjalci šova so šele danes razkrili imena vseh sodelujočih, in kot kaže, bomo pred malimi ekrani znova spremljali tudi nekaj Štajercev.

Kdo so?

Rok Damiš, Duplek

Je poklicni voznik minibusov in avtobusov. Debelost ga spremlja od mladih nog. Nekaj časa je treniral vaterpolo. Ko je zaradi poškodbe kolena prenehal, se je zelo zredil. Odločen je, da je zdaj pravi čas, da shujša, saj ga kilogrami ovirajo tudi pri spoznavanju deklet. Ne more se upreti vroči žemlji s poli salamo in majonezo. Je navdušen motokrosist, a ga njegov jekleni konjiček le še stežka vozi naokoli. Želi se povzpeti tudi na Triglav.

Gregor Škoflek, Velenje

Je energičen in klepetav radijski voditelj. Že lani je bil na avdicijah, vendar zaradi zdravstvenih težav ni prišel v šov. Ni odnehal. V tem času si je najel osebnega trenerja in pridno treniral. Uspelo mu je izgubiti kar nekaj kilogramov in odločen je, da je to šele začetek njegove shujševalne poti. Nadvse si je namreč želel priti v šov, za kar se je trudil na vse pretege. Težave s čezmerno telesno težo ima že od otroštva, rdeči alarm pa je bil šolski sistematski pregled, ki je prvič pokazal več kot 100 kilogramov. Zaradi tega je bil pogosto tarča zbadljivk sošolcev, ki so ga klicali Buco, Debeluh … Njegov vzornik je motivacijski govorec Nick Vujičić.

Maja Drolc Begović, Celje

Dela v restavraciji na Trojanah, zaradi česar se pogosto pregreši. V življenju se je spoprijela s številnimi težavami, kar jo je pripeljalo do tega, da je jemala pomirjevala in antidepresive. Pri rosnih 19 letih je odšla od doma. Čokolada in srednja šola sta bili zadnjo usodni, saj so se začeli nabirati odvečni kilogrami. Ima lep obraz, zanimivo pričesko in piercing. Je zelo čustvena in po licih ji pogosto spolzi kakšna solza. Želi si, da bi lahko spet oblekla obleke, ki jih je nosila nekoč.

Matic Kos, Zreče

Matic je fant, ki se skriva, saj je že vse življenje obremenjen s svojim videzom. Najbolj ga motijo prsi. Te skuša prikriti tudi tako, da si oblači tesne spodnje majice. V šovu se bo prvič pokazal zgoraj brez. Golega ga namreč še nikoli ni videlo niti njegovo dekle. Ravno ona je bila dodatna spodbuda, da se je v šov prijavil. Njegova želja je, da bi šel na bazen in se brez sramu pokazal v kopalkah. Rad ima lepa oblačila, pod njimi pa se skriva tudi tetovaža s posebnim sporočilom. Je športna duša, ki jo privlači adrenalin, in hkrati nežen fant, ki se mu včasih zatrese glas. Ni ga sram potočiti niti kakšne solze. Verjame, da lahko doseže svoj cilj, boji se le, da bo mamo težko prepričal o spremenjeni kuhi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice