Družba Sava Turizem v okviru svojega delovanja na področju družbene odgovornosti tudi letošnje poletje posebno pozornost namenja ranljivim družbenim skupinam, še posebej otrokom iz socialno šibkih družin.

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje bo prihajajoči četrtek 50 otrok preživelo dan v Termah 3000 - Moravske Toplice, še 50 jih bo vodna doživetja užilo 20. julija v Termah Ptuj. Petdesetim otrokom iz Prekmurja pa bodo enodnevno kopanje to poletje omogočili tudi v Termah Lendava.  

"Dobrodelni ambasador"

Sicer pa k dobrodelnim aktivnostim na področju družbene odgovornosti družbi Sava Turizem pomagajo tudi zvesti gostje, člani programa zvestobe Ambasador. Tako vzporedno z omenjenimi aktivnostmi že poteka akcija “Dobrodelni Ambasador”, v okviru katere bodo lahko člani programa zvestobe v dober namen do konca avgusta podarili kapljice, ki so jih zbrali z bivanjem in koriščenjem storitev.

Zbrane kapljice bodo ob zaključku akcije pretvorjene v brezplačne nočitve, ki bodo podarjene Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje z namenom, da ta omogoči počitnice v termah Sava Hotels & Resorts vsaj desetim družinam, ki si jih ta trenutek ne morejo privoščiti. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice