San Simon resort v Izoli.

Še preden se poletje zares začne, ga zajemite s polno žlico! Odpravite se na oddih na slovensko morje v San Simon resort Izola. 

Hotel z notranjim bazenom in depandanse, hotelska restavracija z zasanjanim pogledom na morje, wellness center s tretmaji, ki vas bodo pripravili na poletje - vse to po ugodnejših junijskih cenah! Bodite to poletje prvi na morju vi!

San Simon resort - živahen zaliv v objemu zelenja 

V tipičnem ribiškem mestecu Izoli, sredi bujnega sredozemskega zelenja, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetium iz rimskih časov, leži San Simon resort Izola. 

Ponudba v resortu je nadgrajena v konceptu družinam prijazne destinacije poleg udobnih in prostornih družinskih sob za vas po naročilu pripravimo tudi osnovne potrebščine za nego in zabavo otrok. V notranjem bazenu Hotela Haliaetum se lahko sprostite in zabavate v ogrevani vodi tudi ob slabšem vremenu. 

Na hotelski plaži so igrišča za odbojko na mivki, v poletnih mesecih pa tudi velik vodni tobogan, trampolin za otroke, izposoja manjših plovil in peskovnik z igrali za otroke. V resortu najdete tudi Wellness Mirta z raznolikimi savnami, whirlpoolom in bogato ponudbo sprostilnih masažnih programov za regeneracijo ali oblikovanja telesa.

Paket poletne počitnice in ugodni junijski termini

  • Izbirate lahko med tremi tipi nastanitev.
  • Osrednji Hotel Haliaetum z bazenom. 
  • Umirjen Hotel Mirta z wellness centrom.
  • Depandanse v zelenem zavetju sredozemskih rastlin.
  • Izbirate lahko med različnimi tipi sob. 
  • Gostje vseh nastanitev imajo prost vstop v hotelski bazen in na plažo. 
  • Velik tobogan na prodnati plaži.

Odkrijte skrivnosti Izole z okolico na kolesu ali peš

V zalivu morja in sonca je San Simon resort s svojo lego tudi odlično izhodišče za nepozabna doživetja in aktivni oddih. Le nekaj korakov od letovišča vas namreč pričakuje tudi očarljivo ribiško mestece Izola, ki junija kar brbota od glasbenega in kulinaričnega dogajanja.  

V San Simonu si lahko izposodite kolesa, in se z njimi ali peš podate po urejenih peš poteh ali kolesarskih poteh, ki vas ob morju vodijo skozi stara mesta, ter med vinogradi in nasadi oljk v vaseh iz zaledja. Ena od priljubljenih poti poteka od Izole do centra Kopra, med sprehodom pa vas bo na eni strani objela svežina morja, na drugi strani pa mediteransko zelenje in borovci. 

Priporočamo vam tudi Piranske krožne poti, ki jih sestavljajo tri urejene smeri, ki jih lahko združite v eno. Slikovite in urejene poti vam omogočajo raziskovanje Portoroža, Pirana, Seče s Sečoveljskimi solinami in Strunjana ter Krajinskega parka Strunjan, kjer lahko občudujete Strunjanske soline, zaledja z vinogradi in oljčniki.

Starejše novice