Doživite nepozaben oddih v Portorožu!

Slovenska obala je lepa v vseh letnih časih, a najlepša je jeseni, ko se narava odene v pisane barve, na vsakem koraku pa vas spremljajo razgledi na neskončno gladino morja.

Če temu prištejete še nešteto možnosti za aktivno preživljanje oddiha na svežem morskem zraku, dostopno razvajanje s pristnimi istrskimi posebnostmi v 5-zvezdičnem Grand Hotelu Bernardin in prenovljenih sobah v Hotelu Vile Park – Premium v St. Bernardin resortu v Portorožu, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, dobite oddih, na katerem se boste sprostili, regenerirali in okrepili svoje telo pred prihodom zime.

Grand Hotel Bernardin: 5-zvezdično razvajanje za vsakogar

Za popolno razvajanje oddih preživite v elegantnem Grand Hotelu Bernardin, ki se nahaja tik ob morju med mestoma Portorož in Piran.

Za popoln oddih dan začnite z značilnim bogatim istrskim zajtrkom, ki vsebuje sestavine lokalnih dobaviteljev, nato pa si privoščite vrhunsko wellness razvajanje v hotelskem centru dobrega počutja Paradise Spa.

Za piko na i pričakajte čaroben sončni zahod v notranjem bazenu z morsko vodo, ki ponuja panoramski razgled na morje in se okrepčajte ob specialitetah chefa Aleša Grašiča in kapljici žlahtnega vina v hotelski Restavraciji Sunset

Vseh 241 sodobno opremljenih sob ima zasebni balkon s pogledom na neskončno morje

Vseh 241 sodobno opremljenih sob ima zasebni balkon s pogledom na neskončno morje.

Nepozaben razgled v panoramskem bazenu v Paradise Spa

Nepozaben razgled v panoramskem bazenu v Paradise Spa.

Pristno doživetje Istre v prenovljenih sobah Hotela Vile Park - Premium 

Prenovljene sobe v Hotelu Vile Park - Premium

Prenovljene sobe v Hotelu Vile Park - Premium.

Če se želite zbujati ob zvoku morskih valov, preživite svoj oddih v prenovljenem Hotelu Vile Park - Premium, ki je v celoti obdan z morjem, leži med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji ter vam omogoča, da na vsakem koraku, tako v sobah, kot tudi v kulinariki in mediteransko obarvani wellness ponudbi, doživite pristne istrske zgodbe. 

Zvonik

Zgrajen je ob ruševinah zvonika cerkve Sv. Bernardina. Del Premium sob očara z balkonom, s katerega se odpira pogled na zaliv, del pa s terasami s pogledom na mediteransko rastje. Prenovljene sobe Hotela Vile Park Premium pripovedujejo zgodbo o sivki, tipične rastline v tem predelu slovenske Istre.

Gostje imajo vstop tudi v Morski vodni park Termaris z raznolikimi bazeni polnjenimi z ogrevano morsko vodo.

Restavracija

Gostje Hotela Vile Park – Premium v zajtrku in večerji uživajo ob najlepših razgledih na slovensko morje v prenovljeni restavraciji Arkade.

Morski vodni park Termaris – najbolj morska izkušnja na slovenski Obali!

Vodni park

Tako gostje Grand Hotela Bernardin kot tudi gostje Hotela Vile Park – Premium imajo vstop v Morski vodni park Termaris, kjer vas na 2400 kvadratnih metrih površin 12 mesecev v letu čakajo bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje.

Na bolj mirni strani kopališča, vas pozdravi plavalni bazen, v svoj objem pa vas vabi tudi prijetno topel whirlpool. Na drugi strani vas bo k plavanju povabil velik plavalni bazen.

Vodni park

V Morskem vodnem parku Termaris bazene polni t. i. »mlado morje«, še dodatno obogateno z minerali, ki blagodejno vplivajo na naše telo in počutje.

Odkrivanje jesenske Obale

Family beach

St. Bernardin resort leži ob promenadi, ki vodi vse do centra Portoroža in naprej do Pirana in Izole. Po njej se lahko podate na sproščujoč sprehod ali najamete električna kolesa in obalna mesteca raziskujete z njimi. Jesen je tudi idealna  za odkrivanje očarljivih vasi, kot je recimo Padna, ter domačih dobrot v zaledju Istre.

Konec oktobra in v novembru ne zamudite tudi tradicionalnega praznika kakijev in Pomola okusov v Izoli, kjer se lahko razvajate ob lokalni istrski in mediteranski kulinariki.

Več nasvetov za nepozabna jesenska doživetja na Obali najdete tukaj.

Starejše novice