Hotel Livada Prestige, Hotel Ajda in Hotel Termal v Termah 3000 – Moravske Toplice

Naslovna slika

Z nepozabnih počitnic prinesemo nešteto zgodb in v Prekmurju slednjih nikakor ne zmanjka! Če imamo srečo, svoje zgodbe z nami deli tudi hotel, ki v času oddiha postane naš drugi dom. V največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts lahko izbirate med kar tremi hoteli v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki vsak na svoj način pripovedujejo zgodbe dežele onkraj Mure, kjer čas teče počasneje. Poleg pristne prekmurske izkušnje pa le korak stran na vas čaka eden največjih termalnih parkov v Sloveniji, Termalni vodni park Terme 3000, kjer najdete zabavo za vso družino. Ste pripravljeni, da svoje najljubše poletne zgodbe letos ustvarite v Termah 3000?

HOTEL LIVADA PRESTIGE***** - BOGASTVO OBČUTIJ

Hotel Livada prestige

V Hotelu Livada Prestige doživite Prekmurje z vsemi čutili.

Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče namenjeno le svojim gostom.

Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče namenjeno le svojim gostom.

V hotelskih restavracijah lahko poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi.

V hotelskih restavracijah lahko poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi.

Unovčite turistične bone za nepozabne počitnice

V vseh namestitvah Sava Hotels & Resorts lahko unovčite svoje turistične bone in na počitnicah ustvarite spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo.  Preverite proste namestitve v najlepših kotičkih Slovenije.

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts  uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov  ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100 % brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.

Starejše novice