Terme Ptuj bodo v petek otvorile novo sezono vodnih doživetji na prostem.

V Termah Ptuj so že pripravljeni na novo sezono zunanjega termalnega parka. Po težko pričakovanih sončnih in vročih dneh se bodo lahko adrenalinski navdušenci že ta petek spustili po toboganih in vse do zgodnje jeseni uživali v zunanjih bazenih term.

Nepozabna vodna zabava

Termalni park Term Ptuj ponuja nepozabno vodno doživetje z pogledom na Ptujski grad že od leta 1975 in je vsako poletje prizorišče številnih prireditev in dogodkov, tudi državnega prvenstva v toboganskih spustih. Največji bazen v Termalnem parku Term Ptuj je zunanji 50-metrski olimpijski bazen, kjer se vsako leto pripravljajo najboljši plavalci z vsega sveta. Glavne vodne atrakcije so bazen z valovi, počasna reka in največji sistem vodnih drč v Sloveniji.

»Na bazenih bo celo poletje potekala najrazličnejša animacija za kopalce vseh starosti: spusti po toboganih, vodne igre, turnirji v odbojki na mivki, mini golf, fitnes na prostem, nagradne igre ter številni zabavni in športni dogodki. Letošnja novost so energijske masaže ob zunanjih bazenih, po katerih se bodo naši gostje počutili kot prerojeni, polni energije in pripravljeni na nove izzive vsakdanjika,« je pred otvoritvijo povedala izvršna direktorica Term Ptuj Milena Mojzeš. 

Za vse ljubitelje adrenalina

Ljubitelji adrenalina se lahko spustijo po sedmih toboganih, med katerimi izstopa Tajfun. Spust z njega se začne iz 15 metrov, dolg pa je skoraj 170 metrov.  Smer spusta je mogoče menjavati z obroči, v napihljivih blazinah pa se lahko spusti več oseb hkrati. Tobogan je namenjen tako ljubiteljem adrenalinskih doživetij kot tudi družinam. 

Termalni park bo v primeru sončnega vremena, odprt  vsak dan od 9.00 do 20.00, tobogani pa bodo delovali od 11.00 do 19.00.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice