Ptujinfo.com je del največje slovenske mreže spletnih medijev, ki jo dnevno obišče čez 225.000, mesečno pa 756.000 različnih uporabnikov.

Poleg Ptujinfo.com so del mreže še Sobotainfo.com, Mariborinfo.com in Ljubljanainfo.com. V letih delovanja so se v javnosti uveljavili kot kredibilni mediji z visoko stopnjo zaupanja med bralci. Redno jih citirajo ter uporabljajo kot vir informacij tudi najbolj brani nacionalni mediji.

Načini oglaševanja

Nudimo vam več vrst oglaševanja na spletu. Med najpogostejše načine oglaševanja sodijo oglasne pasice, ki so lahko različnih dimenzij, so animirane ter se prikazujejo na celotni mreži, na posamezni spletni strani ali le na določenih podstraneh (dogodki, novice, ponudba malic...), v desktop ali mobilni različici. Oglasno pasico lahko naročnik pripravi sam ali pa za pripravo poskrbimo mi.

Med najbolj učinkovite načine oglaševanja na spletu sodijo oglasni prispevki, v katerih lahko podrobneje ter na zanimiv način predstavimo vaše podjetje ali dejavnost, napovemo dogodek in drugo.

Naročnikom omogočamo tudi oglaševanje na Facebook straneh spletnih medijev, ki imajo skupno več kot 75.000 sledilcev z visoko stopnjo interakcije, njihovo število pa se iz dneva v dan povečuje. V sklopu oglaševanja na Facebook straneh lahko napovemo dogodek, predstavimo vaš izdelek ali dejavnost, izvedemo nagradno igro ter na tak način poskrbimo za učinkovito in merljivo promocijo vašega podjetja. 
 

Merljivost učinkovitosti

Oglaševanje na spletu omogoča podrobno merljivost učinkovitosti oglaševalskih akcij, saj lahko za vsako oglasno kampanjo ob vsakem trenutku vidimo točno število prikazov ter klikov na oglas. Naročnikom lahko te podatke posredujemo po končani oglaševalski akciji ali že tekom nje.

Cenik oglaševanja

Prenesite PDF datoteko

Za oglaševanje na spletnem portalu Ptujinfo se obrnite na službo za trženje na telefonski številki 041 932 895.